Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzysztofFly, post: 119020, member: 1062"] Też przestałem płacić w GW abonament, jakbym spojrzał historycznie, to było więcej miesięcy w których go płaciłem i nie skorzystałem nawet raz, od miesięcy w których zapłaciłem i skorzystałem (pomijając kwestię czy mi się to w danym miesiącu opłaciło). Od kilku miesięcy już nie płacę, po pierwsze, zasięg w Tesli jest zdecydowanie większy niż w e-C4, więc rzadziej mam w ogóle konieczność doładowywać się w trasie. Po drugie skromna ale jednak istniejąca sieć SuC też pozwoliła mi lekko uniezależnić się od ładowania na GW (do tego w zdecydowanie lepszej cenie). Więc nawet czasami konieczność doładowania się na stacji innego operatora, przy preferencji ładowania w domu i na SuC, nie boli aż tak bardzo gdy przyjdzie zapłacić "trochę" więcej (np. w Arłamowie 2,52zł za AC ale też w drugą stronę 1,20zł za AC na Tauronie). Wielką zaletą GW jest to, że można wykupić abonament nawet przed wyjazdem (z tego co pamiętam działa wtedy od następnego dnia) i nie ma konieczności wiązania się z abonamentem np. na rok. Więc w razie w, można przed wyjazdem kupić, następnie zrezygnować i zapłaci się za maksymalnie niecałe 2 miesiące. Uważam jednak, że gdyby faktycznie był u nas dostępny abonament z pakietem kW, podobnie jak mają na Słowacji, to byłby strzał w 10. Myślę, że wtedy byłbym skłonny mieć na "stałe" taki abonament. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"