Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 119081, member: 531"] Akurat w interesach z kolegą byłem w Monachium na Oktoberfest w zeszłym tygodniu i musiałem rozliczyć koszta na nas dwóch. Liczone od momentu wyjazdu z Wrocławia ... czyli 0 swojego prądu. Ładownia pomiędzy SuC a GW + roaming Ionity. Jedno ładowanie w Monachium około 50kWh gratis w hotelu w Monachium. [ATTACH type="full" alt="1696794277122.png"]13731[/ATTACH] Ktoś taniej zrobi to Dieslem? To tak przy okazji tego wątku, co pokazuje że ładowania na GW mają sens jak są po drodze i komuś zależy na czasie. Koszta nie wychodzą jakieś kosmiczne jak to niektórzy chcą przedstawić. Przejazd w jedną stronę 750km w okolicy 7h z ładowaniami. Kolega swoim dieslem chciał jechać bo się bał ładowań i czasu przejazdu, ale w ramach promowania EV powiedziałem że nie ma mowy. Na koniec przyznał że on dieselkiem to maks 120/130 by jechał, a ja oczywiście swoje 150/160 i twierdzi że tą trasę zazwyczaj w 8h robi tak więc był w szoku że elektrykiem się da i to nawet szybciej niż on by dieslem. A jak zobaczył te koszta to się mocno wbił w fotel. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"