Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 119086, member: 531"] I po tyle w Niemczech też byś tankował? Twierdzi że tak po prostu jeździ .. jak go przewiozłem kawałek ponad 220 to był w ciężkim szoku jak szybko ponad 200 na budzik wskoczyło .. hehe .. polubił Teslę. A najciekawsze że na jednej z ładowarek nie zatrzasnąłem dobrze kabelka (pierwszy raz mi się zdarzyło) i poszliśmy na śniadanko .. pierdzieliliśmy głupoty z 30min i nie sięgnąłem po telefon ani razu (co też mi się nie zdarza bo zazwyczaj sprawdzam czy nie przerwało ładowania itp) .. po czym wracamy a tam wciaz 8% .. a trochę ciasno z czasem się zrobiło .. więc zmieniłem strategię ładowań .. 13minut tutaj .. potem gaz na 160 non stop i kolejna ładowarka 12/13min i dojechaliśmy o czasie. A miało być to jedno dłuższe ładowanie i potem już okolice 140/150 i prosto do Monachium. Na początku był blady ze strachu ale po tej akcji jeszce bardziej uwierzył że da się w elektryki bawić jak dostatecznie gęsto masz szybkie ładowarki. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"