Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nnnnn, post: 119700, member: 494"] Ładowanie pheva w trasie? Z chademo:ROFLMAO: Rozbawiłeś mnie, myślałem, że szanujesz swój czas, tak jak ja. Szukać ładowarki żeby 20 minut ładować 8kWh i móc przejechać 30km:D Bo phev z szybkiego ładuje się tylko do 80%. To jeszcze raz napiszę, Outlander do 120 w długiej trasie, gdzie domowe 8kWh energii to niewielki procent, mieści się pomiędzy 7-9l LPG, dużym plusem jest to że w trasie można wyłączyć rekuperację i nie mamy praktycznie żadnych oporów. Wypad do Chorwacji na ponad 2500km, średnie spalanie LPG 8.2l 4 osoby załadowany na full. Jadąc tą trasę na LPG to prawie jak teslą, bo co 350-400km się musiałem zatrzymać na stacji.;) Nie przeczę, że Tesla plus SUC jest ekonomiczna, ale nie wszyscy mają/chcą mieć Teslę. Jak udostępnią SUC dla innych to sądzę że pojawi się gównoburza że taki [S]Leaf[/S] czy Niro czy Stellanis blokuje ładowarkę kapiąc 50-70kW. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"