Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Co dalej po Tesli? Jaki następny BEV byście wybrali?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="lvlthn, post: 229265, member: 1429"] Lubię swoją Teslę. Jest to naprawdę dobry samochód użytkowy, sprawił mi wiele radości w jeździe, generalnie poza paroma niuansami można określić jako naprawdę dobre wozidło. Ale czas Tesli chyba się powoli kończy, rozwój technologiczny już nie idzie w parze z resztą, prędkość ładowania zaczyna powoli doskwierać(szczególnie jak poznałem różnicę na architekturze 800V) Nie jestem zadowolony z ostatnich zmian ;) Jakby na horyzoncie pojawiła się nowa 3, w architekturze 800V z szybszym ładowaniem, większą baterią i mniejszym zużyciem to bym brał ponownie. Ale planów nie widać, ba, nawet ciężko o cokolwiek nowego teraz. [B]Co byście wybrali następnego, sedan dla rodziny 2+2, użytkowo reakreacyjny z nastawieniem na uniwersalność?[/B] 800V, dobrze by było żeby bateria była co najmniej 80kWh. Im szybsze ładowanie tym lepiej. PS. czy rezygnuję z Tesli? Nah, zajebiście się nimi jeździ, ale obecnie nie widzę niczego wartego uwagi w przyszłości ze stajni Tesli. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Co dalej po Tesli? Jaki następny BEV byście wybrali?