Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Co dalej po Tesli? Jaki następny BEV byście wybrali?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 231817, member: 6"] Pomijając kasę Trwa 3ci rok z Xsem i po kilku latach z Tm3 szukajac wśród innych , to byl wybór choć wtedy cena byla 700plus. Atutem dla mnie jest prosta obsługa ,wygoda i jak się szybko auto zwija . Do tego zabawa trwa cale prawie 7 lat , nikt tak nie robi ze w sumie "starymi modelami" Dla mnie cztery lata z jednym autem to dlugo5 , a prawie nigdy nie mialem po kolei tej samej marki. Zawsze musiało być cos innego . Mam może inne nieco spojrzenie, bo nie interesuje mnie tak bardzo czy 400 czy 800 v i zasięg o ile ten jest ok 350 km. .przy 140 km/h. 20 czy 45 minut ładowania co 2,5 h Liczy się funkcjonalność a ta po krótkim przyzwyczajemiu i własnych modyfikacjach jest póki co wg mnie najlepsza . Testowalem wiele i BMW i Audi i Merce, większość znam i z ICE I tylko Porsche wybaczam , że jest "identyczne jak aromat naturalny" .Reszta dla mnie to samochody robione w starej konwencji ale z nowym napędem . Choć napisałem że kasa nie jest kryterium , to brak serwisów i serwis mobilny , to jak sie okazuje super sprawa . No i za fryko (jak to ? Wydal tyle kasy na furę a żaluje na serwis ? , a to jak kapiąca woda ze zlotego kranu wku...a) Na ok 25 samochodów , te obie Tesle wymiatają swoja taniością eksploatacyjną i nie upierdliwością serwisową (trzeba nie mieć pecha jak kilku tu i tam ...ma). No i zamiast marudzić , że nie ma tego czy tamtego , sam za niewielkie pieniądze uzupełniam braki , a Tesla pozwala to dołożyć sobie samemu na własnym podwórku, bez placenia za tuning w warsztacie i się tego nie czepia . Nawet tapicer, jak ktoś by chciał per saldo się sprawdzi.. Ale ja nie widzę wad tej ekoskory po latach. Nie wiem jak teraz ale 7 letnia wygląda jak nowa . Biała się też trzyma Jakoś po raz pierwszy w życiu w jego schyłkowym czasie nie widzę alternatywy . Tak jak kiedyś Koreanczyki zaskoczyly, tak może Chinczyki też to zrobią? Może sie mylę? Gdybym musiał mieć drugie auto to kupił bym nowego Ygreka . [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Co dalej po Tesli? Jaki następny BEV byście wybrali?