Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Co poprawiono.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="slack, post: 113059, member: 391"] Mnie do włączania kierunków, świateł ostrzegawczych czy wycieraczek nie przypadną, do zabawy z muzyką czy "komputerem" pokładowym ujdą. Jeszcze ten brak fizycznego przełącznika kierunku jazdy... Dla mnie to koniec Tesli. EU powinna narzucić im pewne rozwiązania jak złącze USB u Apple'a. Za 2-3 lata wezmę coś z konkurencji, może być nawet VW, byle by miał te .... manetki. Takie wynalazki może i pasują do Ferrari, ale nie do auta na co dzień. Jak jeździsz na zmianę kilkoma różnymi samochodami to staje się jeszcze bardziej upierdliwe. Mam nadzieję, że będzie jak z tym śmiesznym wolantem w S. Musk odlatuje powoli w kosmos, niestety decyduje on o wszystkim. Tesla ma mnóstwo dobrych rozwiązań, ale też kilka głupich baboli, np. do tej pory jeden siłownik elektryczny w klapie bagażnika, nie trzeba być inżynierem, żeby wiedzieć, że to nie będzie dobrze działać. Ile wydali na serwis tych klap... Tak samo konstrukcja progu i przedniego chlapacza - to jest zbrodnia, jak ktoś jeździ czasem po błocie to wie, ciekawe czy to poprawili. Klapka ładowania przymarza, strach ją mocniej potraktować, bo jest plastikowa i delikatna (wiem, że tam dostaje się ciepłe powietrze z wnętrza, kosmiczna inżynieria, ale ile można czekać). Automatyczne wycieraczki i ich wymuszanie, konieczność włączania autopilota przy każdej zmianie pasa ruchu, brak ostrzegania dźwiękowego o pojeździe w martwym polu (ładna animacja na ekranie jest, to fakt, bezużyteczna), brak możliwości wymuszenia podgrzewania baterii (obrona przed głupimi Amerykanami?), brak statystyk jazdy w aplikacji - to kwestie programowe. Nie wspominam tu o brakach w stylu kamery 360 czy HUD, bo to tylko tania masówka, ale niskim kosztem może być przyjemniejsza w odbiorze. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Co poprawiono.