Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Co poprawiono.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 113606, member: 6"] Z calym szacunkiem ale... to przegięcie. Szarych aut tez nie powinno być bo je slabo widać. Prohibicja to wręcz konieczność itd... Takie gadanie, noży nie powinni też sprzedawać. Tak jakby małe samochody byly aniołkami. To ccoś za coś', za ciasne są miejsca parkingowe, to Tesla miała na to (bo to obecnie z tym kicha) summon i ma X falcony. Wyjeżdża, wsiadam. Zgoda że trzeba przestrzegac zasad i pawa . Parkowanie na chodnikach bywa dozwolone o ile DMC jest odpowiednie. Ja pierdziele wciskać sie jak do Malucha, tak kiedyś było. Mam dość wsiadania aby siedzieć jak japończyk dupą na macie. Mam wybor, to nie zatruwanie środowiska,, owszem wejdzie wiecej aut ale to mogą być spaliniaki. Duży elektryk je blokuje do wartość dodana Takim CyberTrackiem załatwię ze trzy spaliniaki wzdłuż ulicy. Mniej smrodu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Co poprawiono.