Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Co tesla wniosła do waszego życia? Co się zmieniło?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 91285, member: 1876"] W moim przypadku zmieniły się zasadniczo dwie rzeczy. Nie boli mnie "serce" jak żona wyjeżdża odwieźć dzieci do szkoły i za chwilę wraca, wcześniej cały czas widziałem przed oczami ten niedogrzany silnik. Druga rzecz to poznałem lepiej niektórych znajomych i przyjaciół - fochy, że elektryk, że tesla, a nie kolejne bmw czy porsche. Ja mówiąc, że jeżdżę bmw nie dla znaczka na masce, nie dla szpanu, naprawdę tak myślałem, ale widzę, że niektórzy tylko tak mówili. Z prozaicznych rzeczy, to nie muszę jeździć na stację i tankować żonie auta, niby nic, a jednak mnie to wkurzało, bo swoje ogarniam po drodze, a z jej musiałem specjalnie jechać. Jak jedziemy z dziećmi do lekarza/gdzieś w ciągu dnia w dużych korkach to bardzo upraszcza życie jazda po buspasach. W zasadzie tyle, niewiele bo to tylko auto. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Co tesla wniosła do waszego życia? Co się zmieniło?