Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Co wolisz w tej samej cenie, ale w innej klasie i roczniku ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="camel, post: 182339, member: 2162"] Funkcjonalność właśnie już mam, w TM3. Mieścimy się 2+2 spokojnie na zagraniczne wyjazdy. W sobotę siedziałem w używanym Tycanie Cross Turismo na parkingu salonu Porsche we Wrocławiu. Pani tylko otworzyła zza szyby salonu, nie wyszła na zewnątrz bo była w krótkiej mini bez majtek a deszcz padał to by zmarzła. A może dlatego że byłem z żoną? nie wiem. Jazda nie była możliwa bo używanymi zajmuje się Pan Grzegorz który przecież w soboty nie pracuje. Natomiast fakt, trochę klaustrofobia, znowu dużo przycisków i pokręteł, zawieszony nisko że cięzko wsiąść. Ogólne wrażenie dobre, gdyby nie fakt że żona próbowała obrzydzić mi przód auta że jakby z poprzedniej epoki.. (patrzyłem patrzyłem i coś w tym jest, po lifcie wygląda faktcznie lepiej). Ale mi to nie przeszkadza. Na pewno +100 do atencji, bo Porsche, na czym w ogóle mi nie zależy. Jednak to auto ma w sobie to coś. Co do awaryjności to robiłem rozeznanie i awaryjny jest, więc bez przedłużonej gwarancji (ubezpiecznenia?) w postaci Porsche Approved nie podchodź. Koszt niecałych 20k PLN na 3 lata. Rozglądam się za jakimś od dilera z Niemiec jak wyżej ktoś pisał, sporo XX% taniej niż w PL, a skoro brak akcyzy to czemu nie? ale gdzie haczyk? bo w PL rynek używanych nie istnieje więc egzotyka dlatego drożej? tylko co będzie za 3 lata? czy nie będzie wart 100k PLN? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Co wolisz w tej samej cenie, ale w innej klasie i roczniku ?