Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Co zrobił autopilot Tesli w pewnej sytuacji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 164261, member: 1876"] To jest totalne dziadostwo ten autopilot albo jak ktoś woli to szmelc, zaraz opiszę co nas dzisiaj spotkało w drodze do włoch. Jechaliśmy sobie na spokojnie, wczoraj Warszawa -> Wiedeń (przy okazji, dramat na Murckowska w Katowicach radzę omijać szerokim łukiem, mieliśmy mega farta, że w Silesia Center ktoś nam ustąpił mniejsca na greenway, pozdrowienia dla ziomka z BMW). Ja już więcej do Katowic nie wjeżdżam, efekt Salonu Tesli niedaleko i 20k kilometrów darmowych. Dzisiaj na spokojnie z Wiednia sobie wyjechaliśmy i to jest jednak inny świat, jak zobaczyłem tesla lounge i te 200 kW, ale nie o tym miało być. Dzisiaj już trochę mnie droga muliła więc włączałem autopilota czasami, no i we włoszech znowu żabi skok miałem w innej sytuacji drogowej, nie będę już tego opisywał, mam film, kliknąłem tym razem, i nawet dla pewności wyjąłem pendrive, więc pokażę wkrótce na spokojnie. Na filmie nie widać aż takiego dramatu, ale skok tesli był na tyle agresywny, że Wiktor uderzył głową w drzwi, a Michaś uderzył w Wiktora. Takie Tata co Ty wyprawiasz w aucie było, no wyglądałem na idiotę co nie potrafii jeździć, a jak się wytłumaczyłem, to dzieci co jakiś czas, Tata nie włączaj tylko tego pilota ... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Co zrobił autopilot Tesli w pewnej sytuacji