Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Co zrobił autopilot Tesli w pewnej sytuacji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 164299, member: 6"] Jest ciut gorzej bo asekuracyjniej, czyli np nie wpada w zjazd na wariata . Niestety nie zjeżdża już sama , ale jak zjeżdżała to też się nie podobało , bo potrafila wybrać inny zjazd itp . Łyżka dziegciu potrafi wiele ... Ale lepiej trzyma się drogi , lepiej zachowuje w zakrętach , mniej je ścina itp . Jeżdżę codziennie z ciężarkiem bo mi sie nie sprawdził ten chip . I nie jest źle . Odległość jest ok . Ale jak na te wszystkie lata , to z perspektywy naszej to omwiele za mało i mam wrażenie , że bedzie jeszcze gorzej przez decydentów. Na poczatku FSD bylo nieznane teraz demobizowane .Aciemny lud jak cos mu napiszą i pokażą , to traktuje zero jedynkowo . FSD , to mogę iść spać i jechać (Na marginesie oddam za pół ceny ten chip, ale tym co ich samochody ruszenie gałką głośności traktują jako dotkniecie kierownicy .U mnie tak nie jest , więc chip nie działa ) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Co zrobił autopilot Tesli w pewnej sytuacji