Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 14757, member: 286"] Wszystko zaczęło ponownie działać, ale panowie z działu IT musieli nieźle namieszać, bo teraz Tronity do mnie pisze że przepraszają ale oni teraz muszą ogarnąć to co VW namieszało. Prawdopodobnie było to związane z aktualizacją która dziś pojawiła się w samochodzie a wczoraj w aplikacji. Jest teraz w aplikacji połączenie z We Charge, to znaczy mamy na mapie zaznaczone punkty które z We Charge mają roaming, ale chyba nie chciałbym się rozliczać w roamingu, bo cena za KW ponad 3 PLN. Natomiast nowy kafelek We Charge wyświetla mapę, podobnie jak w aplikacji ale dane co do mocy ładowania chyba podaje trochę na wyrost. W We Charge możemy się ładować na GreenWay, ale na Orlenie tylko siku. Co do samego auta i jego wielkości w środku, to nie mogę się odnieść do wzrostu mając 176 i w każdym miejscu w aucie jest dla mnie ok, a ID.4 jest dla nas zbyt duży w środku. Natomiast co do pokręteł oraz dźwigienek, może to zbyt duża zmiana przyzwyczajeń. Odniosę się jeszcze do wrażenia z nowym softwarem, wydaje mi się że system startuje dłużej niż we wcześniejszej wersji. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st