Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 17944, member: 286"] Dzisiaj dostałem drugą część aktualizacji, poprzednia wgrała się w Vieste i ponaprawiała to co zepsuło się wcześniej. Co wnosi obecna, jeszcze nie wiem, ale aby się pozbyć informacji o braku płynu do spryskiwaczy, dolałem wody. Zasadniczo to dzisiaj był luźniejszy dzień ale po wybraniu się do pierwszego miasteczka , nie dość że w pierwszym po drodze (Castellano del Grotte) w wyniku zmiany trasy pojechaliśmy prze historyczne centrum. Już samo zakręcanie na wąskich uliczkach było wyczynem, ale gdy w pewnym miejscu dojechałem do przewężenia z zakrętem między dwoma budynkami które swoimi krawędziami stworzyły wąską szykanę, dodatkowo pomniejszoną o wystające słupki chroniące krawędzie. Gdy to zobaczyłem to nie mogłem uwierzyć że ktoś pozwolił na jazdę w tym miejscu samochodem, ale nadjeżdżający miejscowy chyba w dłuższym aucie pozbawił mnie złudzeń, miejscowi jeżdżą. Poprosiłem żonę aby robiła za pilota , ale bynajmniej nie pomogła, a gdy tylne koło trafiło w prawy słupek to całkiem ją zmroziło. W sumie jak wyszedłem aby zobaczyć sytuację, to się jej nie dziwię, dolny próg był może 1 centymetr od ściany. Na szczęście miejscowy pomógł i przeprowadził mnie przez tą przeszkodę, tylne koło prawdzie przejechało przez słupek ale w bezpiecznej odległości od ściany. Gdy już ochłonęliśmy i wjechaliśmy do miasteczka będącego pierwszym punktem dnia, to się okazało że nie zabrałem karty do ładowania. Jeszcze wymyśliłem że przed powrotem po kartę zobaczymy jednak centro storiko, ale układ dróg przypomniał mi sytuację z Castellano. W miarę szybki powrót i tym razem prosto do Monopoli, później Lucorotondo i na koniec Alberobello. Po powrocie na kwaterę informacja o aktualizacji którą przyjąłem i po 170 minutach podpiąłem się do ładowania. Teraz już wiem że aktualizacja się nie odbędzie podczas ładowania samochodu, trzeba wszystko wyłączyć, zamknąć auto i poczekać. Czy następne będą się tak samo zachowywać tego nie wiem , ale te które dostałem to aktualizacja do 2.3, ta aktualizacja którą zainstalował mi dealer ale chyba była to wersja beta. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st