Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 17972, member: 274"] Oby ponaprawiali błędy, na takim wyjeździe trzeba się cieszyć z widoków i chłonąć atmosferę a nie martwić o samochód. Jestem zdziwiony że Włosi tak niechętni są elektrykom, mam zupełnie inne wrażenia z jazdy Teslą przez Rumunię, Bułgarię i Turcję: wiele pozdrowień, kciuków do góry, ludzie sobie pokazywali a większość dzieciaków ciągnęła rodziców żeby z bliska popatrzeć... Nie miałem też w żadnym miejscu prywatnym gdzie się zatrzymywałem problemów z ładownaniem z gniazdka, na słowa że to Tesla electric sami zapraszali do ładowania :) Właściciel jednego w Rumunii gdzie się naładowałem w nocy rano ciągnął wszystkich gości żeby pokazać jaki jest nowoczesny i że elektryk się u niego ładuje... W sumie 5000km kosztowało mnie ok 200zł za prąd, większość wyprawy miałem za darmo. Odnośnie tego co pisałeś o lekko niedorozwiniętym chłopaku który pokazywał Ci miasto szukając ładowarki: kiedyś na Sycylii poznałem Polkę która tam mieszkała ze 20 lat i ona mi sprzedała swoją teorię że tam jest taki mix genów spowodowany ciągłymi wojnami w tym rejonie i przechodzeniem Sycylii z rąk do rąk że dość często ludzie tam mają problemy mentalne. Podobno Sycylijczycy są tak zazdrośni o żony gdyż dość wcześnie po 30-stce wielu z nich jest impotentami - a ta Polka z tego co mówiła była artystką i miała wielu wielbicieli i twierdziła że wie co mówi. Podobno zazdroszczą jak to nazywają "ludziom północy" (czyli minn. Polakom) witalności do późnych lat, bo u nich to nie jest standard. Takie opowieści na jachcie przy wódce. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st