Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 19241, member: 286"] Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę wam dam. Ruszając z Vinci po wizycie w muzeum, jak już przez przypadek tam trafiliśmy, kobieta mówi skręć w via Lamporecchiana, no to skręcam bo mogę ominąć sterowanie światłami w centrum Vinci. Gdy skończył się asfalt to się zdarza w Toskani, gdy zaczęła się trawa z koleinami to zacząłem być ostrożny, ale gdy pojawiły się poprzeczne dziury i kamolce to rozsądek powiedział zawróć. Nie było to łatwe bo wąsko i jedna kamienna przeszkoda, ale się udało. Do Bolonii dużo zakrętów ale w jednym miasteczku trafiliśmy na święto trufli i podlączywszy się po ładowarkę poszliśmy na targ. Gdy wróciliśmy wyjechałem na parking i się zatrzymałem aby zdjąć kurtkę. Nie widziałem całego zdarzenia usłyszałem tylko krzyk żony i uderzenie. Facet cofał z parkingu i mając kupę miejsca trafił nas w zderzak. Jego auto to na szczęście był jakiś citroen z takimi chyba gumowymi nakładkami i skończyło się tylko na wkurwieniu. Na parkingu były też polskie akcenty, fo/daewo w wersji truck, to już drugi którego widzieliśmy we Włoszech. Dotarliśmy do Breścia, w Italii święta i długi weekend. Z trudem znalazłem hotel w Breścia i nawet z ładowarką. Myk jest taki że umieścili ją w garażu podziemnym za który trzeba zapłacić 5EUR . W pobliskiej pizzerii kolejka do wejścia a wewnątrz pełna sala ludzi, chyba tylko od nas poprosił o green pass ale tylko rzucił na niego okiem. Jadąc z Vinci na północ okazało się że w pobliżu jest serwis VW. Mimo że już zamykali to pan wsiadł zrobił jazdę próbną i potwierdził że coś stuka. Po podniesieniu auta winny się objawił, wybity łącznik drążka stabilizatora czy jakoś tak. Ruszyliśmy w kierunku przełęczy ale wczoraj wieczorem pogoda się zepsuła i Berninę zrobiliśmy w chmurach Oberalp po ciemku a Furka okazała się zamknięta. Czas wracać do domu. Dostałem faktury za ładowania ale tylko z Czech, Austrii i Szwajcarii, kiedy się wyrobią ze swoimi Włosi ciężko powiedzieć, ale nadal na koncie jest 1216 PLN kredytu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st