Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 19546, member: 286"] Teraz ma 38500 km a gdy zacząłem słyszeć łącznik stabilizatora, nie jest to wahacz, tylko taki pionowy dinks który łączy( pisze amator) stabilizator idący w porze auta z amortyzatorem lub karoserią ( nie wiem gdzie jest połączenie) . zacząłem go słyszeć przy jakiś jakieś 1500 km wcześniej i poukładałem wszystko w bagażniku, podkleiłem uchwyt tylnego fotela ale nic to nie zmieniło. Dźwięk się zmieniał pod obciążeniem i ze wzrostem prędkości słabł. wymyśliłem że to musi być coś z przodu w zawieszeniu ale jak auto stoi na kołach to praktycznie nie ma jak tego sprawdzić, na podnośniku wyszło od razu. Zresztą słychać go też na tych moich ruchomych obrazkach. Panom z serwisu VW już podziękowałem w taki sposób jak mogłem [URL]https://goo.gl/maps/PU8ebNed2kAnDnGq5[/URL] . Naprawa będzie na koszt VW, a łączniki myślę że będą elementem który będzie dość często wymieniany, duże koła, mało gumy i nierówności przy krawędzi drogi i ciężkie stosunkowo auto. Być może odzywał się już trochę wcześniej ale wtedy tego nie wychwyciłem [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st