Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 21991, member: 286"] Wróciliśmy wczoraj z Żywca z baterią 6%, to widziałem na wyświetlaczu. Nie chcąc zostawiać takiego stanu na noc podładowałem się na Greenway. Przeglądając dziś aplikację zdziwiłem się że ładowanie wystartowało od 4%, jedynym wytłumaczeniem dla mnie jest że panel środkowy trochę przekłamuje a prawda jest zaszyta gdzieś w środku. Z drugiej strony można przyjąć że to co na wyświetlaczu jest odpowiednikiem motocyklowego range (u mnie się zepsuł przy 218 kkm i teraz jeździmy na kilometry, po 450km rozglądam się za stacją a przy 550 powinienem się zatankować, mimo że można przejechać nawet 700 kkm na zbiorniku ) i podaje przybliżony stan. Mimo wszystko wierzę że te 30km było jeszcze możliwe do przejechania. Nie miałbym tych problemów gdybym mógł się podładować w kamienicy, a brakuje mi porządnego EVSE, którego nie jestem w stanie wybrać. Musi być uniwersalne takie od 2kw do minimum 11kW, wtedy bym się podładował przed wyjazdem do Żywca i wrócił normalnie. Trasa wieś, Kraków, Żywiec, Kraków jest już na granicy tego prądu co go zabrałem ze wsi. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st