Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 245440, member: 286"] To miała być normalna jazda na wieś ale coś nie wyszło. Na skrzyżowaniu Śliwiaka z wjazdem na S7 stoimy czekając aż się zrobi zielone, kompletnie nie patrzę do tyłu bo wszyscy stoją. Zmienia się na zielone i widzę jak motocyklistka przed nami próbuje wbijać bieg, robi to raz, drugi i nagle odrzuca nas na zagłówek. Siła uderzenia jest taka że czuję jakby mi się mózg przestawił a kręgosłup lędźwiowy też protestuje. Beata równie zaskoczona, motocyklista już odjechała a ja nie mogę się odnaleźć próbując dojść co się stało. Po chwili dociera to mnie że to chyba ciężarówka która stoi jakiś metr za nami musiała w nas uderzyć. Myślę sobie no to pojechaliśmy na wieś, pewnie pół auta nie ma. Przychodzi kierowca pyta się czy wszystko w porządku, zastanawiam się czy powinno przyjechać pogotowie bo kręci mi się w głowie i niedobrze w żołądku ale jak pomyślałem o kolejce na SOR gdzie ostatnio byliśmy z teściową, to pomyślałem że może będzie dobrze, że to tylko stres i uderzenie. Wysiadam z auta i idę oglądnąć straty i nie mogę uwierzyć, odpadła tablica, zarysowany jest zderzak, reszta wygląda na nieruszoną. Jutro mamy zaplanowaną wymianę drążka stabilizatora to poproszę o dokładne oględziny aby wycenić koszt naprawy. Mam oświadczenie ale właściciel ciężarówki chce się rozliczyć gotówkowo jakby się dało.[ATTACH type="full"]28764[/ATTACH][ATTACH type="full"]28765[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st