Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 250707, member: 286"] Dzisiaj okazało się za za rok kończy się Connect plus i jak chcę mieć możliwość słuchania radia internetowego lub korzystania ze smart nawigacji, cokolwiek to znaczy, to muszę sobie kupić uslugę. Bez tego nie będą tez działać chyba harmonogramy, wysyłanie celu do nawigacji itp. Chyba jednak dokonam zakupu. Budowa trochę się wlecze, ale usprawniliśmy też dom, dorobiłem wentylację wysoką wyprowadzając ją ponad dach, do niedawna nie zdawałem sobie sprawy że zapach z naszego szamba które miało być biologiczną oczyszczalnią ścieków, jest spowodowany prawdopodobnie problemem z wentylacją. Teraz powinno być już dobrze. Pojawił się elektryk który nie będzie chciał korzystać z mojego przygotowanego przejścia tylko zrobi przebicie w miejscu gdzie stanie rozdzielnia. We wtorek będzie zmiana szamba na prawdziwą oczyszczalnię biologiczną i też muszę doprowadzić do niej prąd. Po raz pierwszy od dłuższego czasu wybraliśmy się dalej motocyklem i przejazd 500 km w 11 godzin udał się tylko dlatego że temperatura była max 24 w drodze powrotnej nie podjąłem ryzyka wracania bocznymi drogami ze względu na nieznośną temperaturę 30 stopni. Spróbowaliśmy nowych motocykli i już wiem że jesteśmy skazani na poprzednie generacje. [ATTACH type="full"]29572[/ATTACH][ATTACH type="full"]29573[/ATTACH][ATTACH type="full"]29574[/ATTACH][ATTACH type="full"]29575[/ATTACH][ATTACH type="full"]29576[/ATTACH][ATTACH type="full"]29577[/ATTACH][ATTACH type="full"]29578[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st