Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 54773, member: 286"] Chyba nie macie pojęcia o czym mówicie pisząc o problemach. Problemy to ja miałem jako posiadacz pierwszego w Polsce samochodu marki seat model alhambra 4 motion 1.9 tdi . Praktycznie siedziałem w serwisie a każda część wymieniana kosztowała w okresie gwarancji albo 4500 PLN albo 6000 PLN. w przypadku ID.3 nigdy nie mialem wizyty w związku z faktem że auto się popsuło, tylko głównie problemy z softwarem, ale to nie tesla. Gdy weźmiemy pod uwagę jazdę to nie jest źle. Na te ponad 70 kkm auto nigdy nie odmówiło współpracy i zawsze nas odwiozło do celu. Wybór serwisu w Mielcu też nie jest przypadkowy, bo oddając auto tam oznacza że nie jest mi ono potrzebne, a zawsze dostaję zastępcze. W Krakowie nie miałbym takiej obsługi i jeszcze te korki aby zawieźć i wrócić. Nie epatuję zbytnio tabelkami z exela ze zużyciem i kosztami, bo to nie jest w mojej naturze, stawiam na rzetelny opis bez owijania w bawełnę. Jeżeli ktoś wyciąga z tego wniosek że auto jest tragiczne to gratuluję dobrych doświadczeń z wcześniejszymi pojazdami. Na razie stoję na stanowisku że auto było stosunkowo niedrogie za to co ma na swoim wyposażeniu, a jakoby jeszcze wszystko działało jak trzeba byloby super. Dokładając cegiełkę dla tych którzy używali tylko niezawodne sprzęty i wysokiej jakości, dzisiaj będzie wymiana radia. Spieszę uspokoić wymiana odbędzie się wirtualnie, podobno kłopoty z esim i strumieniowaniem mają się skończyć jak na nowo zostanie wgrana aplikacja radia, czy jakoś tak. Jak będzie w praktyce zobaczymy, na razie do Krakowa zajechaliśmy zużywając średnio 8,5 kWh/100 km [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st