Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nabrU, post: 54780, member: 919"] Widzisz, jesteś chyba w błędzie (i broń boże nie bronie tu VW czy ID.3). Consi po prostu pisze wszystko jak jest (co z resztą napisał powyżej) i jasnym jest, że ciutkę "problemów" ma z tym samochodem, których np. ja jako inny kierowca ID.3 po półtora roku użytkowania (choć połowę mniejszym przebiegu niż Consi) w ogóle nie miałem. Stąd moja ocena egzemplarza a nie modelu. U mnie net działa, nic mi nie stuka pod podłogą czy też nie mam "choinki" na desce itp. Samochód ani jego, ani mnie nie zostawił nigdy w "szczerym polu" więc wyciąganie wniosków typu "wszystkie ID.3 to szajs" bo Consi ma tu swój szczery blog mija się z prawdą. Inna sprawa to taka, że nikt raczej na forach czy FB nie pisze codziennie, że samochód jest super, że jeździ bezawaryjnie. Ludzie zasadniczo piszą tam o problemach. Jak już Marek napisał ID.3 to naprawdę niezły samochód (jak wszystko działa jak należy) i ciężko znaleźć podobny EV w tej klasie (choć MG4 zapowiada się nieźle). Być może Marka problemy biorą się z tego, że ma egzemplarz 1st Edition, a wszyscy wiemy że pierwsze egzemplarze VW wypuścił ciutkę chyba za szybko z lekko niedopracowanym softem. VW ten soft poprawia dodając też jakies nowe funkcje czy ulepszając produkt (znajdź mi producenta EV który np. zwiększył prędkość ładowania DC o 30% za free jak VW w ID.3). Czy jeśli koledze tu na Forum odpadło koło w Tesli, mam wszystkim naokoło mówić, że Tesla to szajs? Jestem daleki od takich wniosków... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st