Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nabrU, post: 54839, member: 919"] Gratuluję utopijnego podejścia do życia, ale to nie wypali... Widzisz, jak już Consi wspomniał upgrade softu samochodów na platformie MEB to nie jest niestety bułka z masłem. Z tego co mi wiadomo soft jest pobierany z centrali VW i wgrywany osobno do wielu modułów pojazdu na podstawie jakby cyfrowego certyfikatu danego egzemplarza bo taki ID czy Enyaq to naprawdę składak wielu modułów różnych poddostawców. Stąd jeden pojazd jest po updacie w kilka godzin, a innemu idzie to jak 'krew z nosa' (choć nie koniecznie musi to być wina pojazdu, tylko np. wiedza dealera, łącze, odpowiedź z Niemiec w razie problemów itp) lub wychodzą 'kwiatki' potem. Marku, chyba mnie źle zrozumiałeś. Ja Cię czy twojego ID.3 nie krytykuję. I pewnie, że ja mogę mieć problemy nawet jutro bo to tylko samochód i jak każda rzecz ma prawo się popsuć A no widzisz: mnie lakier bąblował na tym małym plasiku w zderzaku z przodu (wymienili element na gwarancji), felga tylna prawa co jakieś jakby wżery miała też wymieniona na nową w ramach gwarancji. Więc mój egzemplarz idealny nie jest.. ;) [IMG]https://i.postimg.cc/mDkxZhZd/IMG-20210826-104215.jpg[/IMG] [IMG]https://i.postimg.cc/k5ZcBNDq/IMG-20220610-122338.jpg[/IMG] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st