Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 60245, member: 286"] To były tylko spisane akcje podczas przyjmowania auta do serwisu. Wygląda na to że jestem w puli tych 10000 szczęśliwców w wadliwym modułem/modułami, bo to czy jest to jeden okaże się w trakcie wykonania akcji. Na teraz nie mam jeszcze danych kto może tą akcję wykonać, może auto pojedzie gdzieś na lawecie, tego nie wiem. Teraz jest dla mnie jasne dlaczego podczas ostatniego lata nie widziałem nigdy wartości GOM na poziomie 400 km co było możliwe w pierwszym roku. Jak zabrakło jednego modułu to najwięcej widziałem 360, do tego w praktyce pokazuje zużycie 13-14 a ja miałem autonomię na poziomie 300 km, w żaden sposób nie składało mi się to matematycznie, ale zrzucałem winę na 2.4. Zobaczymy co dalej, na razie auto zużyło gwarancję standardową, miałem wprawdzie dodatek w postaci plusa ale podobno jest tam warunek dodatkowy 3 lata lub 60000 km a u nas jest ponad 80000 km. Z ciekawostek to próbowałem wyszukać sobie akcję na oficjalnej stronie i nie mam wytłumaczenia na fakt który powtarza się za każdym razem. Wpisując VIN otrzymuję informację że taki VIN nie istnieje abo coś w tym guście. Faktora wyglądała tak [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st