Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 60451, member: 286"] Netto to 58 brutto to 62, a z uproszczeń obliczeń zdaję sobie sprawę. Wydaje mi się, z naciskiem na wydaje mi się, że zmiana nastąpiła w okolicach uaktualnienia oprogramowania na 2.4 gdy zmieniono też sposób zarządzania energią. Nie była to zmiana gwałtowna i mogłem jej nie zauważyć. Tym bardziej że jako główne źródło moich danych służył mi GOM. Mogę zaobserwować posiłkując się danymi z Tronity że w połowie lipca być może zacząłem mieć mniejsze wartości przy tym samym poziomie naładowania. Ponieważ GOM jest tylko GOMem nie włączył mi się żaden alarm, że być może coś jest nie tak. Dopiero ostatnia dłuższa wycieczka pokazała że mimo spokojnej jazdy i małego stosunkowo zużycia GOM i tak pozostawał żenująco niski. Mam wiadomość od innego użytkownika z Czech dotkniętego tą akcją który pisze że zasięg może z cześć spaść nawet do 80 km co byłoby niefajne, on też ma problem ze znalezieniem warsztatu eksperckiego. Być może w moim przypadku skończy się na oddaniu auta do serwisu i zabraniem nawet tej małej Skody a oni niech jeżdżą lawetą po całym kraju i szukają takowego miejsca. Mimo wszystko mam nadzieję że nie wpłynie to negatywnie na stan baterii po naprawie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st