Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 92980, member: 286"] Skorzystałem dziś z opcji ładowania za pośrednictwem Elen, bo ciut taniej za AC, DC 180 kW płacę po 2.2 według WeCharge. Podpiąłem kartę i wybrałem się do Komižy gdzie jest jedna z dwóch ładowarek na wyspie. Niestety była zablokowana. Wieczorem wybraliśmy się na kolację to podpiąłem się w Vis i wtedy się dowiedziałem że pobierają 33 EUR jako depozyt, mimo pewnych opóźnień w aplikacji poszło nawet sprawnie i odbiłem prawie 27 kW przed powrotem na kwaterę. W przypadku gdybym korzystał z karty WeCharge to w nocy nie byłbym obciążany za czas ponad 180 minut a przez Elen zawsze po 180 jest dodatkowo opłata za minutę. Ładując się w pobliżu Zadaru na Ionity gdzie jest też superchrger z czterema stanowiskami, to wjeżdżając wszystkie były zajęte przez tesle a na Ionity tylko my, dopiero po kilku minutach pojawiła się i u nas tesla [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
Consigliero ID.3 1st