Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Coś pozytywnego o EV...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cojestdoktorku, post: 211002, member: 2545"] "The New York Times" (1938) – W artykule z tego roku [B]Hitler został opisany jako „uprzejmy, wyważony i godny męża stanu”[/B]. Czasopismo przytaczało jego słowa: „Jeśli dochodziło do jakichkolwiek naruszeń prawa, to były one wynikiem nadmiernej gorliwości niektórych jednostek, a nie polityki rządu” "The Times" (Wielka Brytania, wrzesień 1938) – Po konferencji monachijskiej brytyjska gazeta „The Times” opublikowała [B]artykuł chwalący Hitlera za jego rolę w negocjacjach, przedstawiając go jako lidera dążącego do pokoju w Europie.[/B] "Le Figaro" (Francja, październik 1938) – Francuski dziennik „Le Figaro” opublikował artykuł analizujący politykę Hitlera po aneksji Kraju Sudeckiego, przedstawiając go jako [B]skutecznego polityka, który dąży do zjednoczenia Niemców.[/B] Ktoś mnie zapytał czy powinnismy brac, odpowiedziałem ze nie wiem i ze Niemcy biorą, co Ci sie w tym nie spodobało? Przecież skoro mówie ze nie wiem i nie oskarżam Niemców a tylko stwierdzam fakt to gdzie tu "whataboutism". Dobre, Niemcy biora gaz, ale powiedzenie ze biora jest kłamstwem :D. Weź sie zastanów co wypisujsz. No i ta stopniowosc odchodzenia u Niemców jest zrozumiała, ale to ze Polska moze tylko stopniowo od wegla odchodzić, o nie, tutaj takiej wyrozumiałosci na forum nie ma. Można by pomyslec ze tu Niemcy pisza a Polaków mało. Pisanie ze Hitler był człowiekiem roku, to "ruskie kłamstwa" To ze Niemcy biora gaz od ruska (bo biorą) to tez "ruskie kłamstwa" .Jestes kolejnym gosciem który widzi rzeczywistosc tak jak sobie ją wymyslił a nie tak jak ona wyglada [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Coś pozytywnego o EV...