Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Cupra Tavascan, Audi Q4 czy może coś innego
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="skarzyski, post: 253367, member: 6142"] Dzień dobry. Rozpocząłem poszukiwania pierwszego elektryka i proszę Was o pomoc w dokonaniu wyboru. Chcę go wynająć na JDG z dofinansowaniem na 25 miesięcy. Nie siedzę w temacie, nie jestem jakimś znawcą w temacie auto-moto. Szukam auta w budżecie do 250 tysięcy złotych z jakąś większą baterią i zasięgiem i na tą chwilę te dwa modele podane w temacie wpadły mi w oko. Na Cupre dostałem ofertę za wersję Endurance (czyli tą najniższa) za ok. 1500 zł brutto miesięcznie wraz z ubezpieczeniem i autem zastępczym i serwisem oraz 20K km rocznie. Gdybym chciał lepszą wersję tej Cupry, z lepszym wyposażeniem to już oferta idzie znacznie w górę i nie robi się tak atrakcyjna. I stąd pytanie do tych co się znają i siedzą w temacie. Czy Audi Q4 jest lepiej wyposażone w standardzie od tej Curpy, bo ofertę mam w podobnej cenie? Czy może powinienem się rozglądać za jakąś inna marką. Czy to w ogóle dobry moment by kupować teraz właśnie elektryka? Ponoć jeszcze nie za duży wybór w tym temacie jest na polskim rynku. Czy możliwe jest że na takie Cupry czy Audi wejdą jeszcze jakieś promocję? Na tego Tavascana 2 miesiące temu była ponoć super oferta. Pozdrawiam. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Cupra Tavascan, Audi Q4 czy może coś innego