Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Cybertruck Forum • Cybertruck – elektryczny pickup
Cybertruck - wątek ogólny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cojestdoktorku, post: 129755, member: 2545"] Zluzuj, dałem w cudzysłowiu więc wiadomo ze cytat, a są te fragmenty na tak wielu portalach i tak popularne, że wywaliłem stronę z której cytowałem, bo post staje się długi i mało czytelny ale jak to takie ważne dla Ciebie to juz poprawiam posta. Ty też wyedytuj tego mojego co zacytowałeś zeby było wszystko tak jak lubisz :) Ależ dalej stoi jak byk ze to największy ruch od dwóch miesiecy, więc autor jak najbardziej to uwzględnił Jako człowiek który przez 7 lat żył utrzymując się tylko z giełdy i gry na kontraktach zdradze ze zasadą na giełdzie jest to ze nie ma na niej żadnych zasad. Zasada o której mówisz bardziej jednak jest popularna jako "kupuj plotki/wiadomości i sprzedawaj fakty" No ale napisałem ze "bardziej" bo jeszcze raz podkreslam, na giełdzie nie ma żadnych zasad, szczególnie od momentu gdy giełda stała się walką systemów opartych o rózne modele AI. p.s. Przykładowo istnieje zasada "kupuj gdy krew się leje (czyli gdy kursy spadają), ale jak ktoś kupi i wtopi to wtedy mu sie powie "nie walcz z trendem". Jak ktoś nie kupi na spadkach i straci okazję inwestycyjna to wtedy mu sie mówi ze miałeś "kupowac gdy krew się leje". Na tym cwanym mechaniźmie kase kosza Ci co piszą poradniki o tym jak zarabiac na giełdzie , ich recepty są super tylko "my"" nie umiemy ich stosować. (jak wiedza jak zarabiac to po co pisza i sprzedaja ksiazki zamiast po prostu zarabiac na rynku) Wielu ludzi lubi Muska i irytuje ich cokolwiek co stawia go w niezbyt korzystnym świetle, a irytacja powoduje chęc rozładowania negatywnych emocji. Jak to przeanalizować na chłodno to w temacie Cybertrucka Elon to co zrobił dobrego to wymyslił ze trzeba takiego elektryka zrobić. Później juz tylko przeszkadzał projektantom i wybrał projekt który podoba się jemu a nie przecietnemu/zwykłemu człowiekowi. Efektem jest to iż sam przyznaje ze "wykopał Tesli grób". Jak w tej sytuacji mozna go bronić nie wiem, skoro on sam krytykuje projekt za którego szalone kształty odpowiada. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Cybertruck Forum • Cybertruck – elektryczny pickup
Cybertruck - wątek ogólny