Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
MAZDA
Mazda MX-30 Forum • Mazda MX30 EV, EREV, ...
Czemu ludzie sprzedają mx-30 ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="boa, post: 223732, member: 835"] Wg mnie to jest tak jak z innymi autami tak w ogóle - po prostu kończą się leasingi, zmieniają się potrzeby etc. Np. ja będę sprzedawał, bo powiększyła mi się w międzyczasie rodzina i jako drugie auto w domu potrzebujemy już coś większego. Ale w innym wypadku pewnie w tych cenach co są to bym nie sprzedawał, tylko dalej bym jeździł. Nam ten samochód bardzo pasuje. Część ofert pewnie może być też ze względu na niedopasowanie auta do potrzeb - ktoś np. podniecił się wyglądem, jakością wnętrza itd., a np. jeździ w trasy i ładuje często na DC, wtedy będzie słabo, bo nie do tego jest to auto. Jeśli chodzi o serwis, to mówią w aso że nic się nie dzieje z tymi autami. U mnie 3 lata i ponad 40 tys. km - potwierdzam, jeździ jak nowe i nic się nie działo. Reasumując - jeśli doceniasz walory tego samochodu (komfort resorowania, zwrotnosc, wyciszenie, jakość wnętrza i systemów, wyposażenie w lepszych wersjach), nie potrzebujesz dużo miejsca z tyłu, cenisz niebanalny styl i japońską filozofię, potrzebujesz auta do miasta i okolic, to powinieneś być zadowolony. Pamiętaj, że te lepsze wersje z Bose itd. to cennikowo były za 160-180 tys. zł, a ewentualne rabaty były relatywnie małe, więc ceny używanych są bardzo atrakcyjne póki co :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
MAZDA
Mazda MX-30 Forum • Mazda MX30 EV, EREV, ...
Czemu ludzie sprzedają mx-30 ?