Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Czeskie autostrady za darmo dla EV przepis :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Teslowychopak, post: 96593, member: 1600"] Co się papier....... w tych Czechach? jak pół roku temu zgłosiłem tesle 3 to w tym samym dniu dostałem autostrady gratis a teraz zgłosiłem tesle Y i najpierw napisali ze brak im certyfikatu no to im wysłałem a teraz jak im wysłałem napisali to. ,tłumaczenie. W dniu 26 maja 2023 r. Państwowy Fundusz Infrastruktury Transportowej przyjął, zgodnie z § 21b ustawy nr 13/1997 Sb. o transporcie lądowym, z późniejszymi zmianami (zwaną dalej „ustawą”), zawiadomienie o zwolnieniu pojazdu od pobierania opłat zgodnie z § 20a ust. 1 Ustawy, który zarejestrował się pod sygnaturą: SFDI/EDAZ/16722-1/2023 (dalej jako „Zawiadomienie o zwolnieniu”). Na podstawie przetwarzania zawiadomienia o zwolnieniu otrzymane, ogłaszamy zgodnie z §21b ust. 4 Ustawy, że Zawiadomienie o Zwolnieniu nie spełnia wymogów złożenia określonych w Ustawie i uznaje się, że nie zostało dokonane z następujących powodów: • zawiadomienie o zwolnienie nie zawiera wszystkich obowiązkowych załączników (kopia dowodu rejestracyjnego zawierająca informacje o tablicy rejestracyjnej, napędzie i operatorze pojazdu może przez to że mam tymczasowy dowód rejestracyjny?? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Czeskie autostrady za darmo dla EV przepis :)