Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
człowiek ze wsi wyjedzie, wieś z człowieka (nawet teslą) - nie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 111356, member: 531"] Niestety muszę się zgodzić właścicielami pola namiotowego. To czy samochód jest tani czy nie, nie ma znaczenia. Znaczenie ma fakt próby jakiegoś krycia się i potajemnego ładowania. Jak czytam te wszystkie informacje o tym że ktoś jedzie pod darmowe ładowarki i czeka ileś minut/godzin żeby się załadować to mnie mdli. Sam byłem w tym roku na kampingu we Francji które miało miejsce do ładowania samochodów EV i napisałem im maila z zapytaniem ile to kosztuje etc. Pani odpowiedziała że w moim domku jest odpowiednie przyłącze i gniazdko na zewnątrz z którego mogę się ładować i nie muszę korzystać z tego komercyjnego. Byłem zdziwiony ale zadowolony takim podejściem, niemniej jakby nie było to dozwolone to nie próbował bym się kryć z jakimś ładowaniem. Mówimy o kilku złotych oszczędności ... naprawdę jadąc na wakacje nie można tego skalkulować ... mówimy o jakimś jednym lodzie na dzień albo coś w tym stylu. Jak dla mnie żenujące zachowanie właściciela Tesli ... nie dziwne że potem tyle hejtu leci na nas. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
człowiek ze wsi wyjedzie, wieś z człowieka (nawet teslą) - nie