Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
człowiek ze wsi wyjedzie, wieś z człowieka (nawet teslą) - nie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 112839, member: 274"] Napiszę swoje 3 grosze, bo mogę sobie wyobrazić zupełnie inny scenariusz, co zauważył również ktoś z komentujących w Necie: Goście może chcieli spać w Tesli, namiot był po to żeby się nie nagrzewało plus żeby nie wnosić piachu, liści, igieł z sosen itp. Sam chętnie wykorzystałbym w podróży EV w ten sposób gdy będę jechał w 2 osoby i np chciałbym móc wykorzystać prąd z gniazdka tak samo jak jest on wykorzystywany przez kampery: grzanie i chłodzenie wnętrza w dzień/w nocy. I wtedy mamy brak równego traktowania: kamper może się podłączyć i ciągnąć do klimy, ogrzewania i gotowania ile zechce w cenie a EV to już na pewno się ładuje i nie może. Oczywiście można by to lepiej rozegrać - pokazać właścicielom stan naładowania i poinformować że prąd będzie używany do klimy i grzania jak w kamperze, jednakoż wątpię że by to zrozumieli. Również nie pochwalam łażenia po namiotach właściciela i grzebania w cudzych rzeczach. Sytuacja jest dwuznaczna, płacę za dostęp do prądu i w CRO czy Austrii podłączam się do kampera, EV czy czegokolwiek i nikomu nic do tego (jak zauważył również [USER=531]@viallos[/USER]), a u nas właściciel który puścił wszystko na przewodach 1.5mm2 bo dziadował i nie ma przyłącza dopasowanego do poboru w sezonie chodzi i grzebie komuś w jego własności co jest dla mnie niedopuszczalne. Jestem w tym sporze po stronie klientów z EV, regulamin regulaminem ale naruszanie miru domowego i grzebanie w rzeczach a potem jeszcze nagłaśnianie tego w mediach jest niedopuszczalne. Zapłacili za prąd? Zapłacili. Nie spalili instalacji? Nie spalili. Niestety mam porównanie do jakości i cen pól namiotowych w PL i w cywilizowanych krajach i dziadostwo jakie jest u nas jest niedopuszczalne. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
człowiek ze wsi wyjedzie, wieś z człowieka (nawet teslą) - nie