Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Czy dojadę elektrykiem nad morze/w góry/do Chorwacji?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Viktor, post: 5368, member: 265"] Dzień dobry, czytelnikiem forum jestem od pewnego czasu. Posty, których tematy były dla mnie interesujące przeczytałem. To mój pierwszy post na forum. Witam wszystkich Forumowiczów. Zdecydowałem się na rejestrację, ponieważ decyzja o zakupie EV dojrzała we mnie na tyle, że jest już blisko, coraz bliżej. Mam m. in. dylemat identyczny z tematem wątku, tzn. podróże wakacyjne na Bałkany. Dlatego przebrnąłem przez 3 strony wątku, w którym temat Chorwacji ect. poruszony jest przez autora wątku w pierwszym poście. Pozostałe posty to dyskusja dotyczą wyższości jednego pojazdu nad drugim w kontekście zasięgu i dopłat. W związku z powyższym mam pytanie: czy tym forum opiekuje się jakiś modertator? Zastanawiam się również nad tym czy mogę liczyć na to, że ktoś kto będzie podobnie jak ja i autor wątku zainteresowany wyjazdami wakacyjnymi na południe europy będzie miał na tyle determinacji, żeby przebrnąć przez wspomnianą wyżej dyskusję w poszukiwaniu śladu choćby tematu dotyczącego wakacyjnych wyjazdów na południe? Pomimo moich ogromnych wątpliwości zapraszam do kontynuacji dyskusji osoby zainteresowane tematem pierwszego postu, tzn wyjazdu do Chorwacji, Grecji, Albanii samochodem elektrycznym Czy ktoś odbył taką podróż? Youtube jest bogaty w relacje dot. wyzwań przemieszczenia się z punktu A do punktu B na ekstremalne odległości pojazdem EV. Ja jednak chciałbym porozmawiać, z kimś kto nie zrobił tego dla ilości wyświetleń, lajków, zdobycia nowych folowersów. Z kimś kto nie ma parcia na szkło, tylko z rodziną wybrał się na południe europy samochodem elektrycznym na wakacje. Relacje influencerów youtuberowych mają za zadanie zgromadzić publikę i udowodnić, że "się da" a ja chciałbym usłyszeć (przeczytać) relację Kowalskiego, który był na południu europy swoim EV. Zapraszam do dyskusji i relacji użytkowników forum mających coś w temacie do powiedzenia. Proszę również osoby, które mają możliwość o przeniesienie postów nie związanych z tematem wątku do odpowiednich działów. Dziękuję. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Czy dojadę elektrykiem nad morze/w góry/do Chorwacji?