Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Czy dojadę elektrykiem nad morze/w góry/do Chorwacji?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="newbe, post: 5403, member: 58"] Świat elektromobilności nie kończy się na Tesli, ale istnieje przepaść. Tu przykładowo Model 3 SR+ 2021 vs. ID.3 58 kW z pompą ciepła vs. Opel Corsa e. Ta sama trasa z mojego rodzimego miasta do Splitu. ABRP oblicza zużycie na podstawie aktualnych warunków pogodowych. Prędkość maksymalna na poziomie ograniczeń, czyli na Polskich autostradach nie więcej niż 140 km/h, dalej ABRP oferuje optymalny czas podróży I ładowania. 3 godziny na ładowarkach w Tesli vs 5 oraz 7 godzin u konkurencji. Nie brałem najtańszego ID.3, bo wypadnie dużo gorzej. Nie brałem Zoe bo po jednym ładowaniu nie na tej stacji dalej nie pojedzie. Można pobawić się i wymusić wolną jazdę, tylko czy to pomoże? [ATTACH type="full" alt="Screenshot_20210426-153644_ABRP.jpg"]698[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="20210426_154010.jpg"]699[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20210426_153521.jpg"]700[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Czy dojadę elektrykiem nad morze/w góry/do Chorwacji?