Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Czy elektryk jest dla mnie? Rozkminy laika - szukać używki?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="hipodrom, post: 208158, member: 4754"] Dziękuję za liczne odpowiedzi, postaram się odnieść do pytań i komentarzy tak, mam 2.5mm2, Co prawda obecnie 10A bezpiecznik ale to akurat jest do zmiany. Wallbox bez problemu można zamontować bo mam kabel płytko w ziemii, więc mogę się tam wpiąć. Obecnie nie mam, ale kto wie co będzie w przyszłości. Obecnie posiadam tańszą taryfę w nocy i idealnie by mi się wpisała w ładowanie elektryka przez 8h. Czasem robię, ale zostawiam sobie mondeo, który ma bagażnik 550l i dlatego nie szukam elektryka jakiegoś dużego. Na wakacje i większe wyjazdy dalej pewnie będę wybierał forda. Zgadzam się. Nie jest to coś z czego jestem dumny. Ale też trzeba patrzeć na otaczającą rzeczywistość. A to co mnie otacza to stare domy zamieszkane przez emerytów, którzy nie mają kasy na opał i palą plastikami i jest mega kiepsko. To, że ja przez minutę trzymam włączony silnik, żeby mi się odmroziły szyby to serio jest nic jeśli chodzi o zanieczyszczenie które mnie otacza. Dom grzeję pompą ciepła, więc mimo wszystko - jestem sąsiadem który jest pożądany w mojej okolicy :) Nie no, ja jednak nie szukam nowego auta z powodów które napisałem w 1. poście Widzę że większość zachwala teslę 3. Rozumiem, że to chyba bezkonkurencyjny elektryk, skoro tak często się tutaj przewija. Główny minus jest taki, że jest ona dość spora a ja szukam mniejszego auta, którym łatwiej mi zaparkować na podjeździe pod domem i gdzieś w mieście. Duże auto to mam mondeo, które sobie zostawiam. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Czy elektryk jest dla mnie? Rozkminy laika - szukać używki?