Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Czy elektryk jest dla mnie? Rozkminy laika - szukać używki?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zlp, post: 208207, member: 4183"] Masz inne zdanie. To nie ma nic wspólnego z idiotą. Po prostu widzisz inne okoliczności i nie bierzesz pod uwagę tego, że ja nie wyssałem z palca problemów, które opisuję, że te problemy jednak istnieją. Klika lat temu spierałem się z kolegą, tym od serwerów z poprzednich postów. Twierdził dokładnie to samo co Ty. Moje zdanie się od tamtej pory nie zmieniło. Po zakupie mojego samochodu rozmawialiśmy znowu na ten temat i teraz stwierdził: W mojej okolicy kilka takich samochodów i po sieci. Przypomniał mi, jak zapalił mu się na ścianie domu przyłącz do licznika. Gdybyś wiedział o takich sprawach to myślę, że zgodziłbyś się ze mną. A czemu ja mam elektryka to wiesz. Uważam też, że to zajefajne samochody, ale nie dla każdego. Poczekam na upgrade aku Junipera i zamawiam drugiego BEV. Przez pół roku byłem na ładowarkach 5 razy, w tym 3 razy nie z potrzeby, ale z czystej ciekawości i chęci potestowania co i jak z tym ładowaniem, abym nie musiał nagrywać filmików w stylu Hajzera. Zobacz, do końca słońca jeszcze trochę zostało: [ATTACH type="full"]24054[/ATTACH] minus to znaczy, że prąd jest wysyłany do akumulatora, czy sieci. PV mam na starych zasadach i pozostało jeszcze jakieś 15MWh w sieci. Jak wcześniej pisałem jestem z dwoma sąsiadami na nowym trafo. Walczyłem o to 4 lata. Pozostali sąsiedzi eksportują prąd tylko przed i po południu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Czy elektryk jest dla mnie? Rozkminy laika - szukać używki?