Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Czy jest szansa na promocję na Highlanda w grudniu (w rodzaju SUC na rok)?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 202495, member: 466"] Ktoś jeszcze czeka, aż tesla zaadresuje problem padniętych kamer? Miałem to olać o co będzie to będzie, ale to co najmniej 3000 uziemionych samochodów w ostatnich tygodniach i brak jakiejkolwiek reakcji producenta. Przy czymś takim samochód zastępczy to minimum, a skoro problem masowy to przynajmniej EAP powinien zostać przyznany z automatu i jakoś gruby bonus do wydania w tesli typu 10 k zł. I to pod warunkiem, że się uwiną w miesiąc z naprawą. Przyznaję, że sądziłem iż to ładowanie będzie u mnie problemem. Potem, że żona. Ale nie że jest duża szansa iż obecnie wyprodukowane modele 3 mają bardzo poważną wadę. Kiedyś kupiłem samochód z wadą produkcyjną. Mx5 2.0 ND z manualną skrzynią biegów. I rzeczywiście padła w 13000 km. Laweta zabrała samochód i podstswiono mi zastępczy. Co ciekawe 5 lat później, już po gwarancji znów dano mi nową skrzynię gratis. I teraz myślę o tesli, która nie ogarnia nawet samochodów wydanych kilka dni temu... To jest dla mnie deal braker, codziennie sprawdzam czy coś się zmieniło w tym temacie. Czy film Daniela Grzyba, czy artykuł na elektrowoz.pl nie pozostawiają wątpliwości, że jest źle [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Czy jest szansa na promocję na Highlanda w grudniu (w rodzaju SUC na rok)?