Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Czy Juniper standard range RWD poradzi sobie w trasie?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="aleksanderjorlowski, post: 252891, member: 5928"] Czołem! Muszę zdecydować pomiędzy Tesla Model 3 RWD standard a Teslą Model Y standard. Budżet mam już poważnie nadwyrężony i muszę oszczędzić gdzie tylko się da. W przypadku Tesli 3 rozważam tylko standard bo spokojnie zaspokoi moje oczekiwania względem zasięgu. Natomiast o wiele bardziej wolałbym Junipera! Pytanie tylko czy w praktyce da się tym autem jeździć w trasy po Europie i nie będzie to absurdalnie upierdliwe..? Z tego co widzę to mało kto decyduje się na podstawowego Junipera. Dlaczego? 90% tras to będzie jazda w promieniu 150km. Ale planuję z 3-4 razy w roku wyjazd typu Norwegia lub Włochy. Jaki zasięg będzie miał Juniper SR przy prędkości 120km/h (80-10%)? Początkowo rozważałem czy by nie dopłacić tych 15k do wersji LR RWD, ale chyba przekracza to moje możliwości... P.S. Posiadam ładowarkę bezpośrednio przy moim miejscu garażowym w bloku. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Czy Juniper standard range RWD poradzi sobie w trasie?