W piątek będę w Wawie, pojadę bezpośrednio. Serwis mam umówiony na 29go sierpnia, jak dodam problem reflektora to pewnie przesunie mi date na późniejszą 😡Nie, zgłoś do serwisu, bo chyba musi coś tam padać.
Super, dziękuję za podpowiedź, spróbuję taką drogą to ogarnąć 💪Możesz zadzwonić i poprosić o mobilny, albo napisać na chacie przy obecnie umówionej wizycie. Może uda się, że podjedzie szybciej.
Tak! Podobny, choć inny. Miga mi reflektor (a może obydwa), lecz migniecia są tak szybkie, że trudno je uchwycić. Więcej: https://forum.elektrowoz.pl/threads/migoczace-swiatla-przednie-po-myjni.4022/post-100568Nie wiem czy to wina aktualizacji, ale gaśnie mi jeden reflektor,po czym po odstaniu nocy zaczyna działać, podziałał dobe znów przestał. Czy ktoś ma podobny problem?
Serwis mam umówiony na 29/08, mam nadzieję, że również skończy się wymianą reflektora 💪Miałem problem z migoczącym reflektorem. Prawie zawsze po włączeniu samochodu jeden reflektor migotał przez pewien czas 30-60s. Potem normalnie świecił. Zgłosiłem na gwarancji i wymienili cały reflektor na nowy