Czy komuś gaśnie reflektor w Modelu 3?

Paweł W

Zadomawiam się
Nie wiem czy to wina aktualizacji, ale gaśnie mi jeden reflektor,po czym po odstaniu nocy zaczyna działać, podziałał dobe znów przestał. Czy ktoś ma podobny problem?

Attachments

• 20230812_203604.jpg
    20230812_203604.jpg
    1,7 MB · Liczba wyświetleń: 7

Michal

Moderator
Nie, zgłoś do serwisu, bo chyba musi coś tam padać.

Michal

Moderator
Możesz zadzwonić i poprosić o mobilny, albo napisać na czacie przy obecnie umówionej wizycie. Może uda się, że podjedzie szybciej.

ciastek

Pionier e-mobilności
Nie wiem czy to wina aktualizacji, ale gaśnie mi jeden reflektor,po czym po odstaniu nocy zaczyna działać, podziałał dobe znów przestał. Czy ktoś ma podobny problem?
Tak! Podobny, choć inny. Miga mi reflektor (a może obydwa), lecz migniecia są tak szybkie, że trudno je uchwycić. Więcej: https://forum.elektrowoz.pl/threads/migoczace-swiatla-przednie-po-myjni.4022/post-100568
Podejrzewam wodę, gdyż wcześniej zaobserwowałem to po myjni.
Wczoraj miganie zauważyłem po 200 km trasie w ciepły dzień. Myłem szybę przed wyjazdem (co by zapewnić sobie spokój wycieraczek) obficie ją spłukując.
Zgłaszam na serwis.

Darek1

Posiadacz elektryka
Miałem problem z migoczącym reflektorem. Prawie zawsze po włączeniu samochodu jeden reflektor migotał przez pewien czas 30-60s. Potem normalnie świecił. Zgłosiłem na gwarancji i wymienili cały reflektor na nowy

Paweł W

Zadomawiam się
Miałem problem z migoczącym reflektorem. Prawie zawsze po włączeniu samochodu jeden reflektor migotał przez pewien czas 30-60s. Potem normalnie świecił. Zgłosiłem na gwarancji i wymienili cały reflektor na nowy
Serwis mam umówiony na 29/08, mam nadzieję, że również skończy się wymianą reflektora 💪