Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Czy model 3 jest dla osoby parkującej pod chmurką bez prądu?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 131852, member: 466"] Dzięki za wszystkie odpowiedzi! Pomyślę o słupku przed kamienicą, może jakoś uda się spółdzielnię przekonać. Żona robi tygodniowo około 60-100 km, dlatego cieszą mnie te wypowiedzi o minimalnym zużyciu prądu podczas postoju. Obawiałem się, że lfp nie lubi mrozu i postojów na nim, a widzę że jest chyba dobrze. Żaden ze sklepów, z których korzystam, nie ma ładowarki, ale słyszałem, że będą je mieć lidle i biedronki. Jadąc przed chwilą rowerem zauważyłem, że 500 m ode mnie postawiono jakąś, ale to raczej do nowego osiedla. Nie mam noża na gardle, ale fakt mamy super czas na model 3 - świetna cena i jakość, z drugiej strony mam tyle hobby i zajęć z żoną i synem, że absolutnie nie wyobrażam sobie zmiany stylu życia pod samochód. Mój dwuosobowy spalinowiec tego nie wymagał, ale to samochodem żony robimy trasy w 3 osoby. Ech, gdyby udało się dochapać awansu, wtedy mógłbym dostać służbowe LR i mieć ładowanie wszędzie za darmo. Choć paradoksalnie zależy mi na LFP i RWD. Znajomy z tvn turbo, który jeździł każdym prawie samochodem (w tym moim i wiem, że lubimy to samo w prowadzeniu), ocenia rwd najwyżej że wszystkich tesli i elektryków w ogóle. Bardzo jeszcze raz Wam dziękuję. Znam frustrację z forum mojego samochodu, gdy ludzie wpadają, zadają 100 pytań, a po kilkudziesięciu postach jednak znikają, bo proza życia. Od razu za to przepraszam - tesla jest w moim sercu od powstania, nawet myślałem by dla niej pracować 16 lat temu, ale żyję szczęśliwie w dobrej lokalizacji do wszystkiego, tylko nie do ładowania przy postoju. Może spółdzielnia da się przekonać do sprzedawania prądu z fotowoltaiki, którą właśnie montuje na dachu mojego budynku, gorzej jak nasze miejsca pod oknem będą blokowane tylko do ładowania, wtedy sąsiedzi z klatki mnie przestaną lubić... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Czy model 3 jest dla osoby parkującej pod chmurką bez prądu?