Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Czy model 3 jest dla osoby parkującej pod chmurką bez prądu?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 132397, member: 466"] Kupuję prywatnie, dla żony i trochę siebie 😀 I raczej się bardzo nie spieszę, jestem bardzo zadowolony z jej samochodu, ma jeszcze rok gwarancji, jest już wykupiony od dwóch lat, ale koszty by się przydały, a marzenie o modelu 3 jest wciąż żywe i pierwszy raz realne. Ale gdybym wskoczył w rolę z samochodem służbowym, to tesla jest do wyboru i to niemal 2 razy większy budżet niż mam prywatnie ma samochód, stąd to westchnienie do LR. Przyznaję, że zaskoczyło mnie jak dużo zimą przy 130 kmh może brać energii model 3. Liczyłem, że to będzie około 18 kWh/100 km. Z plusów brak drenowania na postoju i w moim wypadku wystarczy jak rozumiem zwykle gniazdo 220V, przez noc 12h mam około 110 Ah na zwykłym kablu, pytanie czy przejściówka na gniazdko jest w zestawie z samochodem i czy podczas ładowania jest jakoś trzymana przez samochód, czy każdy może sobie podejść i ja wyciągnąć? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Czy model 3 jest dla osoby parkującej pod chmurką bez prądu?