Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Czy można zamówić M3 dzisiaj i odebrać w grudniu 21?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nyknow, post: 23490, member: 497"] No to powiem Ci, że słabo to wygląda ..... jak nawet cos upoluję to widzę, że temat z leasingiem to może nie być prosta sprawa - leasing jest postawiony w gotowości i czeka na dane - tylko niestety jak widać nie działa to tak jak z innymi markami - a mi zależy żeby wyrobić się w grudniu a nie dopiero w 2022. eh - jakoś też nie do końca widzę to tak, że będę w wwie siedział i ich pilnował. jakaś masakra w sumie. wcześniej czekałem na mój elektryk - teraz to już musiałbym dac 100% na jazdy firmowe i odliczenie 100% vat (co u mnie jest do zrobienia bo to bedzie 4ty samochód) żeby na ME coś sie załapalo sensownego czyli LR albo performance. bo jak 50% to nic oprocz SR się nie łapie więc już chcę przyspieszyć i załatwić temat w tym roku. Dodatkowo niby sprzedaję jedno z innych moich aut zeby zrobić miejsce ale jak w sumie takie cyrki to nie wiem czy jest sens sie bawić w pokazywanie itd bo widzę, że ten zakup w grudniu może być średnio realny - no i takie mam rozważania :) - ale musze przyznać, że sledzenie co się pojawia jako dostępne itd. daje jakiś tam fun - troche jak na loterii ......... :) :) ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Czy można zamówić M3 dzisiaj i odebrać w grudniu 21?