Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Czy obecnie FSD jest wogóle możliwe...?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zibizz1, post: 253212, member: 1241"] [USER=2187]@Grzesiek[/USER] Ale po co FSD ma ponosić konsekwencje? Strach przed konsekwencjami oraz konsekwencje mają na celu to aby człowiek nie popełniał błędów. Dlatego firma i pośrednio ludzie pracujący nad FSD mogą ponosić konsekwencje. Podobnie jak np projektant/wykonawca moze ponieść odpowiedzialność że budynek sie zawali. Natomiast sam budynek nie poniesie konsekwencji tego ze zawiedzie i nie wytrzyma. Zobacz ze kara za błąd kierowcy wpływa mocno tylko na jednego z miliarda kierowców. Natomiast w przypadku FSD każdy błąd ktory sie wydarzy moze usprawnić wszystkie samochody we flocie. Sytuacja będzie podobna do branży lotniczej gdzie wypadki zawsze beda sie zdarzać ale kazdy jeden powoduje ze ryzyko kolejnych maleje. Jeszcze przywołam przykład z tym batyskafem sterowanym padem do Xboxa. Mnie wejście na pokład takiego wynalazku wraz z twórcami i świadomość tego ze w razie wtopy twórcy poniosą konsekwencje (np śmierć razem ze mną) wcale mnie nie uspokoji i nie przekona. Bardziej mnie przekona to ze taki wehikuł odbył juz dziesiątki tysięcy wypraw w głąb oceanu i wrócił z całą załogą. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Czy obecnie FSD jest wogóle możliwe...?