Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Czy obecnie FSD jest wogóle możliwe...?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="piotrpo, post: 253368, member: 3354"] Własnych pieniędzy na to nie stawiam. Całą branżę autonomous traktuję z przymrużeniem oka, to "już za chwilę" słyszę od 2 samochodów wstecz. Nie wiem, na razie nie ma tego systemu. Jeżeli będzie ci się opłacało pierdzieć w fotel w towarzystwie to może się skusisz. Jeżeli wolisz w samotności, to pewnie się nie skusisz. A już próbując podsumować moje postrzeganie autonomicznych samochodów, to uważam, że nie bardzo jesteśmy sobie w stanie wyobrazić jak zmieni się nasz świat po pojawieniu się takiej technologii. Podobnie w latach 90 ubiegłego wieku telefon komórkowy wydawał się być jedynie szpanerskim gadżetem dla yuppies. 20 lat temu, jak zaczynały się pojawiać smartfony też wydawało się, że na cholerę to komu, bo "ja nie gram, a telefon jest do dzwonienia i może SMS", a okazało się, że mocno zmienił się nasz styl życia. Inaczej robimy zakupy, inaczej poznajemy wiadomości ze świata, sposób komunikacji się zmienił, inaczej zamawiamy taksówki, pizzę, słuchamy muzyki. Autonomiczne pojazdy zmienią nasz świat w krótkim czasie od pojawienia się i raczej nikt nie potrafi sobie dzisiaj wyobrazić jak te zmiany będą wyglądały. Pierwsza duża zmiana to skasowanie największej grupy zawodowej na świecie - kierowców. nie oceniam, czy to dobrze, czy źle, ale jestem pewien, że już samo to zauważalnie zmieni świat. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Czy obecnie FSD jest wogóle możliwe...?