Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Czy tesle są kradzione?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="mgapinski, post: 87243, member: 601"] To bardzo zdrowe podejście, jak uciekałem z korpo to specjalnie szukałem firmy gdzie będę miał bardzo mały zespół albo one man army. Kilkadziesiąt tysięcy osób używa, nikt mi nie zawraca tyłka na urlopach i jest święty spokój. Jak już coś się spieprzy to znam bazę na tyle, że od razu wiem w której klasie szukać. Czuję się kilka razy bardziej produktowy w takich projektach. A jak już ktoś się trafi do pomocy to od razu na głęboką wodę, tylko potem muszę zrobić srogie review. W przypadku Tesli długu jest dużo, nie ma go kiedy spłacać i zaczynają to robić dopiero jak się pali(pamiętacie jak chodziło V11 na intelu na początku a jak chodzi teraz?). Martwi mnie tylko to, że wymyka im się to wszystko powoli. Nie da się rozwijać softu na kilka milionów aut w wielu konfiguracjach w zespole, który liczy mniej niż klasa w ogólniaku. Przynajmniej dużej rotacji ludzi tam nie mają, opcje na akcje można zrealizować dopiero po 4 latach więc każdy myślący siedzi conajmniej tyle. PS: Z tych ograniczeń personalnych wychodzą im też bardzo fajne rzeczy. Ciężko z ludźmi do QT i nie było kim robić. Rozwiązanie? Zrobili webowy framework do aplikacji systemowych. Apple Music, Zoom, nowa aplikacja do instrukcji pojazdu, release notes i wiele innych to webówka. Dzięki temu mogą iść szybko do przodu i skupić się na ważniejszych rzeczach spłacając powoli dług [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Czy tesle są kradzione?