Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Czy to dobra oferta ? Najem długoterminowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kborzy, post: 194438, member: 4429"] Dostałem dzisiaj 3 oferty od 3 różnych salonów na dokładnie taki model. Najtańsza oferta przy wkładzie dokładnie takim jak na symulacji - 27 tys zł brutto, 2 lata, 20 tys. km. - 2200 zł brutto - 2080 zl brutto - 2100 zl brutto Więc tak jak pisałem. Te oferty są nierealne typu 278 zł brutto. Zdecydowałem się na CORSE w wynajem za 1316 zł brutto miesięcznie, nie zamierzam wykupywać. Bez wkładu z mojej strony, firma sobie weźmie dofinansowanie jeszcze ze starego programu w wysokości 18750 zł, więc nie mam warunki że muszę zrobić 15 tys. km rocznie. Dojdzie jeszcze ubezpieczenie, więc finalnie spodziewam się opłat 1550 zł miesięcznie. Gap zapłacę jednorazowo na dwa lata za 1100 zł. Dwa tygodnie szukania. Dużo opinii tutaj, że oferta słaba. Ale wierzcie mi - po przerobieniu 14 ofert - ta była najtańsza. Potrzebuje auta na już, więc nie wchodzi w grę szukania dalej. Za dwa lata wezmę inne :P Ale dziękuje wszystkim tutaj za rady. Wiele się dowiedziałem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Czy to dobra oferta ? Najem długoterminowy