Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Czy używacie Świateł Adaptacyjnych?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 235211, member: 4543"] Owszem można. Za to jadąc samochodem (zwłaszcza po zmroku) masz obowiązek upewnienia się, że jest w należytym stanie technicznym. Ja kompletnie nie rozumiem, dlaczego z takimi światłami diagności podbijają przeglądy. To jest patalogia. Ale automatyka sama to robi, jak gość włączy długie, które wyglądają jak normalne mijania. Co do wozów konnych - mimo że mieszkam na wsi, nie zdarza mi się po zmroku ich spotykać. Może za mało wiejska wieś, nie wiem. Pieszych też rzadko spotykam, a jeśli już, to świecą latarkami jak opętani. Ja nikogo nie pouczam ani nie wychowuję. Nie karam, oni się sami karają, bo żal im 10 zł na żarówkę. Powtórzę - to jest ich problem, nie mój. Ja dbam o bezpieczeństwo. Nie zapierdalam 120 na 90 nocą przez las (nie ma tygodnia bez trafionej sarny) mając światła ledwo oświetlające drogę na 30 m - a to jest standard w moich okolicach. A nawet jak ktoś dostanie z odległości kilometra długimi, to proszę Cię, bądźmy poważni, on nie jest oślepiony. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Czy używacie Świateł Adaptacyjnych?