Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Czy używacie Świateł Adaptacyjnych?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 235287, member: 4543"] To wszystko zależy. Są odcinki, gdzie są bariery betonowe lub metalowe i jak faktycznie widać wyłącznie górne pozycje, to siłą rzeczy nie wykrywa świateł i walisz im po kabinie. Natomiast tam, gdzie widać światła mijania, nie zaobserwowałem u siebie (Juniper) takich efektów. Ja akurat większość tras mam na jednopasmówkach, tam takich problemów nie ma (z wyjątkiem tych ze słabymi światłami). Tak jak pisałem - zależy od tego gdzie się jeździ. Takie coś, to mam tylko jak ktoś oświetla niebo. Hitem był gość, co nie dość że świecił w górę, to jeszcze włączył długie zanim mnie minął. I nie, nie była to "zemsta", bo jechałem jeszcze poprzednim autem na prawilnych H7 i nie na długich, bo sobie spokojnie jechałem 80 na 90 rozmawiając z żoną. No, powiem, że wtedy faktycznie zobaczyłem gwiazdy i dobry kawałek jechałem korzystając z asystenta pasa ruchu. I to są prawdziwe problemy, a nie jakieś pseudo oślepienia z kilkuset metrów. Jeszcze jedno mogę powiedzieć. Może to przypadek, ale najczęściej wkurzający się o oślepienie zapieprzają jak oparzeni. Strasznie dużo tych porodów musi być - a szpital faktycznie po drodze ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Czy używacie Świateł Adaptacyjnych?